Ring til os på 61 28 48 09

Vi tilbyder

Alt inden for haveanlæg og grønne arealer

Trænger haven til en omlægning, eller skal du have etableret et helt nyt anlæg? Hos Anlægsgartnerne Lundh leverer vi personlige og funktionelle løsninger – lige fra små gårdhaver til større, offentlige arealer. Hos os kan du forvente kvalitetsarbejde fra start til slut. Vi hjælper dig med at få mest ud af havens potentiale, uanset om du er privat haveejer, en offentlig institution eller en virksomhed.

Vi tilbyder bl.a:

  • Haveanlæg
  • Beplantning
  • Brolægning og belægning
  • Pleje og vedligeholdelse

Boligforeninger

Et velplejet anlæg kræver jævnlig vedligeholdelse, og vi har mange års erfaring med haveservice for boligforeninger. Vi påtager os alle opgaverne, så dine udendørsarealer fremstår pæne og giver et godt indtryk. Dine grønne områder er i gode hænder hos os.

Dygtige samarbejdspartnere

Eftersom vi er et lille firma, har vi en række dygtige samarbejdspartnere, der udfører visse dele af arbejdet. Vi styrer naturligvis hele projektet og overser alle opgaverne, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi samarbejder med:

  • Mads Beck ApS til licetationsopgaver
  • BG Anlægsteknik til maskinbelægninger
  • Blåbærgården Entreprenør til gravearbejde

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 61 28 48 09 eller skriv via mail aglundh@hotmail.com. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

Før og efter billeder

Her har vi etableret en ny belægning ved et indgangsparti.

Her har vi etableret en lille belægning ved en brandtrappe for en ejerforening.

Her har vi fjernet ukrudt i belægningen, så ejendommen blev klar til salg.